OM

Sedan Sun Design Hardware etablerades, har vi specialiserat oss för att bygga ett professionellt team & producera maskiner. Erbjuder OEM och ODM tillverkningstjänst. vi är specialiserade på att producera fräsning M/C och NC Lathes Precise Komponenter i icke-järnmetaller, aluminiumlegeringar, Rostfritt stål, mässing , Gummi, POM, Die gjutning bearbetning ,Smidning och investering delar . Förutom två huvudsakliga produktlinjer av CNC Svar och CNC fräsmaskiner, har vi ytterligare olika traditionella skärning, borrning, slipning, och pressutrustning för produktion. Vi har även en forsknings- och utvecklingsdivision som gör det möjligt för oss att betjäna våra kunder med konsulttjänst och CAD-ritningar för tillverkning. Våra maskiner använder system av FANUC ( Japan ) , HAAS ( USA ) , SHINDAI ( Taiwan ) , som är baserade på " Industri 4.0 " . Våra fördelar är Avancerande Funktioner , Precise kontroll , Snabbproducerande hastighet , Låg strömförbrukning . .. Det är därför vi kan ge den perfekta kvaliteten, och bästa tjänster. Dessutom, med dessa avancerade produktionstekniker, ger vi några fler nya värden till alla globala kunder. Sun Design är på vägen till framtida tillverkning , och vi fortfarande reformerar och teknisk fusing , går framåt till världsklass tillverkaren !

visa mer

PRESSRUM

Inomhus trappa Cuboid Slimline Ledstål Installationskrav

Under de senaste åren har det funnits många dubbelvåningshus på fastighetsmarknaden, och inomhustrappor har dykt upp i vardagsrummet. Utformningen av trappor och säkerheten på ledstänger har också blivit ett fokus för inredning.

2022-06-13 visa mer

Cuboid Slimline ledstång kontrasterande harts och järntrappar

Ytan på vanlig smittjärn trappa Cuboid Slimline Handstång är spraymålad.

2022-06-14 visa mer

Om oss

Hög kvalitet gångjärn, Komponenter och tillbehör Valet av beläggning, strikt och exakt kontur, och harmonisk utformning av tillbehör säkerställer integriteten i stil och kombinera cockpit med huvudriktningen inredning. Tack vare den unika funktionen i tillbehörsmekanismen är glasstrukturen säker, funktionell, tillförlitlig, hållbar och förseglad. Tillbehör och komponenter skapas med arkitekter, ingenjörer och designers för konstruktion och komfort av glasstrukturer. Soldesign har alltid varit förkroppsligandet av den tyska kvaliteten och har blivit ett lysande exempel på progressiv design, elegans och stil.

2020-11-12 visa mer

Metoden för daglig