О компанији

Od uspostavljenog Sun Design Hardware , mi smo bili specijalizirani za izgradnju profesionalnog tima i proizvodnju strojeva . Nudi OEM i ODM proizvodni servis. specijalizirani smo za proizvodnju mljevenja M / C i NC struje Točne komponente u ne-Ferrous Metals, Aluminij slitina, Nesjajni èelik, meda, Guma, POM, Die casting obrada, izmišljenje i investicijski dijelovi. Osim dvije glavne linije proizvoda CNC struja i CNC mljesne strojeve, imamo dodatne različite tradicionalne rezanje, bušenje, mljevenje, i pritiska oprema za proizvodnju. Također imamo odjel za istraživanje i razvoj, što nam omogućuje da našim klijentima služimo savjetovanjem i CAD crteže za proizvodnju. Naši strojevi koriste sustave FANUC ( Japan ) , HAAS ( SAD ) , SHINDAI ( Tajvan ) , koji su bazirani na " Industriji 4.0 " . Naše prednosti su Napredne funkcije , Točna kontrola , brza proizvodnja brzina , niska potrošnja energije . Zato možemo pružiti savršenu kvalitetu i najbolje usluge . Osim toga , uz ove napredne proizvodne tehnologije , pružamo neke nove vrijednosti svim globalnim klijentima . Sun Dizajn je na putu buduće proizvodnje , a još uvijek se reformiramo i tehničko spajanje , Idemo na svjetski proizvođač !

Погледај још

и вести

Unutarnja stepenica Cuboid Slimline Ručno ručno Instalacija Zahtjevi

Posljednjih godina, bilo je mnogo dvostrukih kuća na tržištu nekretnina, i unutrašnje stepenice su se pojavile u dnevnoj sobi. Dizajn stepenica i sigurnost rukovanja također su postali fokus unutarnjih dekoracija.


Cuboid Slimline ručno ograde kontrastiju smola i željezne stepenice

Površina običnih kovanih željeznih stepenica Cuboid Slimline Ručnik je naslikana sprejemom.


O nama.

Visokokvalitetne šarke, Komponente i pribor Izbor premaza, strog i precizan kontur, i skladni dizajn pribora osigurava integritet stila i kombiniraju kokpit s glavnim smjerom dizajna interijera. Zbog jedinstvene funkcije mehanizma dizajniranja sunca, staklena struktura je sigurna, funkcionalna, pouzdana, izdržljiva i zatvorena. Dodaci i komponenti su stvoreni uz arhitekte, inženjere i dizajnere za dizajniranje i udobnost staklenih struktura. Dizajn sunca je oduvijek bio utjelovljenje nepokretne njemačke kvalitete i postao sjajan primjer progresivnog dizajna, elegancije i stila.