O NAS

Od Sun Design Hardware je bila ustanovljena, smo bili specializirani za gradnjo profesionalne ekipe in proizvodnje strojev . Ponuja OEM in ODM proizvodne storitve. specializirani smo za proizvodnjo rezkanja M / C in NC Lathes Točne komponente v ne-sušne kovine, aluminijaste zlitine, Neskrbljeno jeklo, mešanica, guma, POM, Die litje predelave, izdelava in investicijski deli. Poleg dveh glavnih linij izdelkov CNC Rezin in CNC rezkanje strojev, imamo dodatne različne tradicionalne rezanje, vrtanje, brušenje, in oprema za stiskanje za proizvodnjo. Imamo tudi oddelek za raziskave in razvoj, ki nam omogoča, da našim strankam služimo s svetovalnimi storitvami in CAD risbe za proizvodnjo. Naši stroji uporabljajo sisteme FANUC ( Japonska ) , HAAS ( ZDA ) , SHINDAI ( Tajvan ) , ki temeljijo na " Industry 4.0 " . Naše prednosti so Napredujejo funkcije , Natančno nadzor , Hitro proizvodnjo hitrosti , nizka poraba energije . .. Zato lahko zagotovimo popolno kakovost , in najboljše storitve . Poleg tega s temi naprednimi proizvodnimi tehnologijami zagotavljamo nekaj novih vrednot za vse svetovne stranke. Sun Design je na poti prihodnje proizvodnje , in še vedno se reformiramo in tehnično združevanje , naprej do svetovnega proizvajalca !

Poglej več

NOVICE

Notranji stopnišče Cuboid Slimline Ročnik Installation zahteve

V zadnjih letih je bilo veliko dvonadstropnih hiš na trgu nepremičnin, in notranje stopnice so se pojavile v dnevni sobi. Načrt stopnic in varnost ročic sta postala tudi osrednja notranjost dekoracije.

2022-06-13 Poglej več

Cuboid Slimline ročice kontrastaje smole in železne stopnice

Površina navadnega kovanega železnega stopnišča Cuboid Slimline Ročnik je naslikana s prši.

2022-06-14 Poglej več

O nas

Visokokakovostni tečaji, Komponenti in dodatki Izbira premaza, strog in natančen kontur, in harmonična oblika dodatkov zagotavljata celovitost sloga in združiti pilotsko kabino z glavno smer notranje oblike. Zaradi edinstvene funkcije sončnega oblikovanja dodatnega mehanizma je steklena struktura varna, funkcionalna, zanesljiva, trpežna in zaprta. Dodatki in komponente so ustvarjeni z arhitekti, inženirji in oblikovalci za oblikovanje in udobje steklenih konstrukcij. Zasnova sonca je bila vedno utelešenje nedotakljive nemške kakovosti in je postal svetleč primer progresivne oblikovanja, elegance in stila.

2020-11-12 Poglej več

Metoda dnevnega vzdrževanja stopnic Cuboid Slimline Ročnik

Lesena stopnišča Cuboid Slimline Handil je vlaž