OM

Siden Sun Design Hardware ble etablert, har vi vært spesialisert for å bygge et profesjonelt team & produsere maskiner . Tilbyr OEM- og ODM- produksjonstjeneste. Vi er spesialisert på å produsere M/C- og NC-slektningskomponenter i ikke-ferrøs metaller, aluminiumlegering, Rustfritt stål, messing, Gummi,POM, Die støpingbehandling,bearbeiding og investeringsdeler. I tillegg til to hovedlinjer av CNC-sjakt og CNC-slipsmaskiner, har vi ytterligere forskjellige tradisjonelle skæring, boring,sørning, og presseutstyr til produksjon. Vi har også forskning og utvikling, som gjør det mulig for oss å tjene våre kunder med rådgivning, og CAD-tegninger for produksjon. Våre maskiner bruker systemene FANUC ( Japan ) , HAAS ( USA ) , SHINDAI ( Taiwan ) , som er basert på " Industri 4.0 " Våre fordeler er Avancerende funksjoner, nøyaktig kontroll, hurtig produserende hastighet, lavt strømforbruk. Det er derfor vi kan gi den perfekte kvaliteten og beste tjenester. Dessuten, med disse avanserte produksjonsteknologien, gir vi noen flere nye verdier til alle globale kunder. Sun Design er på veien til framtidig produksjon. går videre til verdensklasse produsent!

se mer

NYHETSSENTER

Innendørs trappeplass Cuboid Slimline håndlistekrav

I de senere år har det vært mange dobbeletasje hus på eiendomsmarkedet. og innendørs trapper har dukket opp i stuen. Utformingen av trappene og sikkerheten i håndlistene er også blitt et fokus for innvendig dekorasjon.

2022-06-13 se mer

Cuboid Slimline Håndtaket kontrasterende harpiks og jerntrapper

Overflaten av vanlig smedet jerntrappe Cuboid Slimline Håndter er spraymalt.

2022-06-14 se mer

Om oss

Høykvalitets hengsler, komponenter og tilbehør Valg av belegg, streng og nøyaktig kontur, og harmonisk utforming av tilbehør sikrer stilens integritet og kombinerer cockpiten med hovedretningen for innvendig design. På grunn av den enestående funksjonen i tilbehørsmekanismen er glassstrukturen trygg, funksjonell, pålitelig, holdbar og forseglet. Tilbehør og komponenter er laget med arkitekter, ingeniører og konstruktører for utforming og komfort av glassstrukturer. Solkonstruksjonen har alltid vært legemliggjørelsen av tysk kvalitet og er blitt et skinnende eksempel på progressiv design, eleganse og stil.

2020-11-12 se mer

Metoden for daglig vedlikehold av trapper Cuboid Slimline Håndklær

Tretrappen Cuboid Slimline Håndsegnet er fuktig, og de trestrukturelle komponentene er lett deforme. Sprekket, og malingen faller av.

2022-06-15