TENTANG KAMI

Oleh kerana perkakasan reka bentuk matahari ditubuhkan, kami telah mengkhususkan diri untuk membina pasukan profesional & menghasilkan mesin. Menawarkan perkhidmatan pembuatan OEM dan ODM. Kami pakar dalam menghasilkan pengilangan M/C dan NC Lathes komponen yang tepat dalam logam bukan ferus, aloi aluminium, keluli tahan karat, tembaga, getah, POM, pemprosesan pemutus mati, penempaan dan bahagian pelaburan. Sebagai tambahan kepada dua barisan produk utama pelarik CNC dan mesin penggilingan CNC, kami mempunyai tambahan pemotongan tradisional, penggerudian, pengisaran, dan peralatan mendesak untuk pengeluaran. Kami juga mempunyai bahagian R & D, yang membolehkan kami melayani pelanggan kami dengan perkhidmatan perundingan, dan lukisan CAD untuk pembuatan. Mesin kami menggunakan sistem FANUC (jepun), HAAS (amerika syarikat), SHINDAI ( Taiwan ) , yang berdasarkan "industri 4.0". Kelebihan kami memajukan fungsi, kawalan yang tepat, kelajuan menghasilkan cepat, penggunaan kuasa yang rendah. .. Itulah sebabnya kami dapat memberikan kualiti yang sempurna, dan perkhidmatan terbaik. Selain itu, dengan teknologi menghasilkan maju ini, kami menyediakan beberapa nilai yang lebih baru kepada semua pelanggan global. Reka bentuk matahari berada di jalan pembuatan masa depan, dan kami masih reformasi dan fusing teknikal, maju ke pengeluar kelas dunia!

melihat lebih banyak

BERITA

Keperluan pemasangan Handrail Cuboid tangga dalaman

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, terdapat banyak rumah dua tingkat di pasaran hartanah, dan tangga dalaman telah muncul di ruang tamu. Reka bentuk tangga dan keselamatan handrails juga menjadi tumpuan hiasan dalaman.


Cuboid Slimline Handrail berbeza Resin dan tangga besi

Permukaan biasa besi tempawan tangga Cuboid Slimline Handrail adalah semburan-dicat.


Tentang kami

Engsel berkualiti tinggi, komponen dan aksesori pilihan salutan, kontur yang ketat dan tepat, dan reka bentuk aksesori yang harmoni memastikan integriti gaya dan menggabungkan kokpit dengan arah utama reka bentuk dalaman. Oleh kerana fungsi unik mekanisme aksesori reka bentuk matahari, struktur kaca adalah selamat, berfungsi, boleh dipercayai, tahan lama dan dimeteraikan. Aksesori dan komponen dicipta dengan arkitek, jurutera dan pereka untuk reka bentuk dan keselesaan struktur kaca. Reka bentuk matahari sentiasa menjadi penjelmaan kualiti jerman yang tidak dapat dilupakan dan telah menjadi contoh bersinar reka bentuk progresif, keanggunan dan gaya.


Kaedah penyelenggaraan harian tangga Cuboid Slimline Handrail