Производи

Гледај Повеќе

Вести

Како принесени сончеви панели генерираат електричната струја со соларни услови

Сончеви панели работат со тоа што го фаќаат сончевата светлина и ја претвораат во корисна електрична енергија преку уред наречен контролер или регулатор.


Структурни карактеристики на слајд- патенк

Слајд Фолд Стак е градба на вратата за превиткање. Делот на врвот ја поврзува главната врата и помошната врата, кои се поддржуваат со шифрата и можат да се ротираат.


Дали е слајдскиот стек добро или лош

Основните материјали се генерално направени од алуминија, а меѓународниот стандард е 1 ~ 2 мим. Значи цврстотот на вратата Слајд-Фолд е многу висока, па вратата која го исполнува стандардот не е склоно на проблеми со деформација.


Кои се барањата за инсталација за слободна када

Независниот бања има многу високи услови на просторот за бања. Барем бањата треба да му обезбеди употреба повеќе од два квадратни метри.


Што има хардверот за затворање

Еден контролен вентил: главно го контролира текот на водата и е контролиран со ротација. Главниот материјал на материјалот е бурел


Гледај Повеќе