TIETOJA

Koska Sun Design Hardware perustettiin, olemme erikoistuneet rakentamaan ammatillinen tiimi & tuottaa koneita . Tarjoaa OEM ja ODM valmistuspalvelu. olemme erikoistuneet tuottamaan jyrsintä M / C ja NC Lathes Precise Components ei-Ferrous Metals, alumiiniseokse, Ruostumaton teräs, messukas, Kumi, POM, Die valu prosessin, muokkaus ja investointi osat. Lisäksi kaksi tärkeimmät tuotevalinjat CNC Sorveltuja ja CNC jyrsinkoneet, meillä on lisäksi erilaisia perinteisiä leikkaus, poraus, jauhaminen, ja tuotantoa varten tarkoitetut painevälineet. Meillä on myös T&K-osasto, jonka avulla voimme palvella asiakkaitamme konsultointipalvelulla ja CAD-piirustuksia valmistukseen. Koneet käyttävät FANUC ( Japani ) , HAAS ( USA ) , SHINDAI ( Taiwan ) , jotka perustuvat " Industry 4.0 " . Etumme ovat Advancing Functions , Tarkka valvonta , Nopea tuottaa nopeus , Alhainen tehonkulutus . ..Siksi voimme tarjota täydellinen laatu, ja parhaat palvelut. Lisäksi näillä kehittyneillä tuotantoteknologioilla tarjoamme uusia arvoja kaikille maailmanlaajuisille asiakkaille. Sun Design on tulevaisuuden valmistuksen tiellä , ja olemme edelleen uudistamassa ja tekninen sulautuminen , eteenpäin maailmanluokan valmistaja !

Katso lisää

UUTISET

Indoor Staircase Cuboid Slimline Handrail asennusvaatimukset

Viime vuosina kiinteistömarkkinoilla on ollut monia kaksikerroksinen taloja, ja sisäportaat ovat ilmestyneet olohuoneeseen. Myös portaiden suunnittelusta ja kaiteiden turvallisuudesta on tullut sisustuskeskuksen painopiste.

2022-06-13 Katso lisää

Cuboid Slimline Käyrän kontrastaava hartsi ja rauta portaat.

Tavallisen kuormitetun rauta portaikko Cuboid Slimline Käyrä on suihkutettu.

2022-06-14 Katso lisää

Meistä

Korkealaatuiset saranat, Komponentit ja tarvikkeet Pinnoitteen valinta, tiukka ja tarkka ääriviiva, ja sopusointuinen suunnittelu lisävarusteiden takaavat tyylin eheyden ja yhdistävät ohjaamon pääsuunnittelun sisustussuunnittelun kanssa. Auringon suunnittelun lisävarustemekanismin ainutlaatuisen toiminnan vuoksi lasin rakenne on turvallinen, toimiva, luotettava, kestävä ja suljettu. Lisävarusteet ja komponentit luodaan arkkitehtien, insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa lasirakenteiden suunnitteluun ja mukavuuteen. Auringon suunnittelu on aina ollut ruumiillista saksalaisen laatua ja siitä on tullut loistava esimerkki edistyksellisestä muotoilusta, eleganssista ja tyylistä.

2020-11-12 Katso lisää

Menetelmä päivittäin huolto portaat Cuboid Slimline Käyttökaiden