OM OS

Siden Sun Design Hardware blev etableret, har vi været specialiseret til at opbygge et professionelt team & producere maskiner . Tilbyder OEM og ODM fremstilling Service. vi specialiserer os i at producere Fræs M / C og NC Sækvaske Præcise komponenter i ikke-Ferrous Metals, aluminium legering, Rustfrit stål, messing, Gummi, POM, Die støbning behandling, smedning og investering dele. Ud over to vigtigste produktlinjer af CNC Drejninger og CNC fræsemaskiner, har vi yderligere forskellige traditionelle skæring, boring, smørning, og presseudstyr til produktion. Vi har også F&U-division, som gør det muligt for os at betjene vores kunder med rådgivning og CAD-tegninger til fremstilling. Vores maskiner bruger systemer af FANUC ( Japan ) , HAAS ( USA ) , SHINDAI ( Taiwan ) , som er baseret på " Industri 4.0 " . Vores fordele er Avancerende funktioner , Præcis kontrol , hurtig produktion hastighed , Lavt strømforbrug . .. Det er derfor, vi kan give den perfekte kvalitet, og bedste tjenester. Desuden giver vi med disse avancerede produktionsteknologier nogle flere nye værdier til alle globale kunder. Sun Design er på vejen til fremtidig fremstilling , og vi er stadig reformer og teknisk sammensmeltning , videre til verdensklasse producent !

Se mere

NYHEDER

Indendørs trappe Cuboid Slimline håndvendig installation Krav

I de senere år har der været mange dobbelt-etagers huse på ejendomsmarkedet, og indendørs trapper har dukket op i stuen. Udformningen af trapper og sikkerheden af håndlister er også blevet et fokus for indretning.

2022-06-13 Se mere

Cuboid Slimline håndtag kontrasterende harpiks og jern trapper

Overfladen af almindelig smedet jern trappe Cuboid Slimline Handræet er spraymalet.

2022-06-14 Se mere

Om oss

Høj kvalitet hængsler, Komponenter og tilbehør Valget af belægning, streng og præcis kontur, og harmonisk design af tilbehør sikre integritet af stil og kombinere cockpit med hovedretningen indretning. På grund af den unikke funktion af soldesign tilbehørsmekanismen er glasstrukturen sikker, funktionel, pålidelig, holdbar og forseglet. Tilbehør og komponenter er skabt med arkitekter, ingeniører og designere til design og komfort af glasstrukturer. Soldesign har altid været legemliggørelsen af den tyske kvalitet og er blevet et skinnende eksempel på progressivt design, elegance og stil.

2020-11-12 Se mere

Metoden til daglig vedligeholdelse af trapper Cuboid Slimline Handræt

Trætrappen Cuboid Slimline Handræet er fugtigt, og de trækonstruktionskomponenter er let deformeret, Og malingen falder af