O NAMA

Budući da je uspostavljen Sunske dizajne Hardware, specijalizovi smo da izgradi profesionalni tim i proizvođenje mašine. Proizvođenja OEM i ODM. specijaliziramo u proizvodnju Milling M/C i NC Lathes Precise Komponenti u ne-Ferrous Metals, Aluminium Alloy, Neskvaj čelijka, broda, Rubber, POM, Die Casting procesing, Foring i investicijski dio. Uz dvije glavnih linija proizvoda CNC Lathes i CNC Milling mašine, imamo dodatno različite tradicionalne presjeke, driving, griringing, i pritisne opreme za proizvodnju. Također imamo podjelu R&D, koja nam omogućava da služi naše mušterijama sa konsultačkom službu, i CAD crtave za proizvodnju. Naše mašine koriste sisteme FANUC (Japan) , HAAS ( SAD ) , SHINDAI (Tavan ) koji su bazi na "Industri 4.0". Naše prednosti su napredovanje funkcije, precizne kontrole, brzo proizvodnje brzo, potrošanje niske struje. ..Taka je zato možemo pružimo savolnu kvalifikat i najbolje usluge. Osim, sa ovim naprednim tehnologijama proizvodnje, pružamo neki novi vrijednosti svim globalnim klijentima. Sunce dizajn je na putu budućne proizvodnje, i još uvijek reformiramo i tehnički fudnju, Naprijed u proizvođač svijetske klase!

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Zahtjevi instalaciju udruženje Staircase Cuboid Slimline Handrail i

Za poslednje godine, postojalo je mnoge dvostruka kuća na tržište nekretnoga, i unutrašnji stepeni pojavili su u zvjerenjskoj sobi. Dizajn stepenih i sigurnost rukovova također postali fokus unutrašnje dekoracije.


Cuboid Slimline Handrail Contrastacije Resin i željezske stepeni

Predsjednik običnog željeznog stepenica Cuboid Slimline Handrail je slikan spray.


Abo name

Višeg kvalifika, komponenti i pristupa izbor obozanja, striktnog i preciznog kontora, i harmonijski dizajn aksesorija osiguraju integritet stila i kombinirati kokpit sa glavnom smjerom unutrašnjih dizajna. Zbog jedinstvene funkcije mehanizam dizajna sunce, staklena struktura je sigurna, funkcionalna, pouzdana, trajna i zapečava. Accessori i komponenti su stvoreni sa arhitektame, inžinjerima i dizajnerima za dizajn i udobno staklene strukture. Sunce dizajn je uvijek bio primjer nemirobni njemačkih kvalifika i postao je svjetan primjer progresivnog dizajna, elegancije i stila.


Metod dnevno održavanja stepenija Cuboid Slimline Handraila

Drvena stepenica Cuboid Slimline Handrail je mreka, a drveni strukturni komponenti su lako deforirane, srušena, a boja će se padi.

2022-06-15